Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

                                                         IC INVITATIONS.COM

Η πρόσκληση είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των πιο σημαντικών στιγμών της ζωής σας, του γάμου σας και της βάπτισης του παιδιού σας. Είναι η πρώτη εικόνα που θα έχουν οι καλεσμένοι σας για το πως θα είναι η εκδήλωσή σας και τι να περιμένουν.

video
Τα προσκλητήρια που θα διαλέξετε θα πρέπει να συμπληρώνουν την εικόνα και το στυλ που θέλετε να έχει ο γάμος σας ή βάπτιση του παιδιού σας. Η εταιρεία Ic Invitations, από το 2010 σχεδιάζει και κατασκευάζει προσκλητήρια γάμου και βάπτισης με σχέδια μοναδικά, γεμάτα φαντασία και στυλ, σχεδιασμένα να καλύπτουν κάθε γούστο. Τη σειρά προσκλητηρίων συμπληρώνουν επιπλέον προϊόντα τα οποία είναι σχεδιασμένα με βάση κάθε ένα προσκλητήριο ώστε να συμπληρώνουν απόλυτα τη διακόσμησή σας. Έτσι, για κάθε προσκλητήριο θα βρείτε και το αντίστοιχο σχέδιο σε: ευχαριστήρια κάρτα, σουπλάδαχτυλίδι πετσέτας, κάρτα αρίθμησης τραπεζιώνετικέτα κρασιού, μενού δεξίωσης, χωνάκι ρυζιού.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα των προϊόντων μας είναι ότι μπορείτε, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, να μας στείλετε μέσω email φωτογραφίες είτε δικές σας (ως ζευγάρι) είτε του παιδιού σας και εμείς θα τις ενσωματώσουμε στο σχέδιο του προϊόντος που επιθυμείτε (είτε είναι προσκλητήριο, σουπλά, ευχαριστήρια κάρτα κ.λπ.) . Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στις «Συχνές Ερωτήσεις».

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να διαλέξετε και να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε μέσα από μία πολύ απλή, εύκολη και σύντομη διαδικασία παραγγελίας και σε ένα ασφαλές περιβάλλον πληρωμών.


Προσκλητήριο Γάμου MW CW5001
Για θέματα σχετικά με την διαδικασία παραγγελίας, τρόπους αποστολής και πληρωμής καθώς και για κάθε άλλη απορία σας, παρακαλούμε ανατρέξτε στην αντίστοιχη κατηγορία στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας. Βασικός στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας ώστε να γίνει η εκδήλωση σας πιο όμορφη και ξεχωριστή!