Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016


Oι παραδοσιακές προκλήσεις είναι μια λεπτομέρεια του γάμου με πραγματικά σημαντική δυναμική. Κατά κάποιο τρόπο μαρτυρά το στυλ του γάμου αλλά και το ύφος του ζευγαριού. Γι αυτό θα δείτε άλλες με λιτό κόψιμο, διακριτικά γραφιστικά μοτίβα και περιορισμένο στις άκρως απαραίτητες πληροφορίες και κάποιες άλλες με ό,τι πιο φανταχτερό ή ιδιαίτερο παρέχει η χρωματική παλέτα και αστεία κείμενα με χαριτωμένα σχόλια.Στην εταιρεία μας κατασκευάζονται Προσκλητήρια Γάμου για όλα τα γούστα και διαμορφώνουμε το προσκλητήριο ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη.

Προσκλητήριο Γάμου καφέ φύλλα


Όσον αφορά τα έξοδα αποστολής, αυτά μπορείτε να τα μειώσετε με την door to door παράδοση - εκτός από όσους μένουν στην επαρχία. Είναι και ένας τρόπος να συναντήσετε από κοντά και κάποιους ανθρώπους που ίσως στο γάμο να μην προλάβετε να μιλήσετε πολύ. Έτσι όλοι θα νιώθουν πραγματικά ευπρόσδεκτοι στο γάμο σας και κοντά σας. Και η «επόμενη στάση» θα είναι το τέλειο άλλοθι σας ώστε η κάθε επίσκεψη να κρατά τόσο όσο - «λοιπόν, φεύγουμε και εμείς σιγά-σιγά έχετε να πάτε  Άντε, σε πολύ μακρινούς συγγενείς σας δίνουμε το ελεύθερο να δώσει τις προσκλήσεις η μητέρα σας.   
                        
Σημείωση προς παραλήπτες: Αν η πρόσκληση που έχετε λάβει περιλαμβάνει και πρόσκληση για τη δεξίωση σίγουρα θα προϋποθέτει και μια επιβεβαίωση. Τις περισσότερες φορές μπορείτε να επιβεβαιώσετε ή να ακυρώσετε σε κινητά τηλέφωνα που το ζευγάρι σημειώνει στην πρόσκληση. Δεν είναι μια τυπική διαδικασία. Μην το παραμελήσετε. Για το ζευγάρι είναι σημαντικό καθώς ο τελικός αριθμός καλεσμένων καθορίζει το κόστος της δεξίωσης ενώ είναι και απαραίτητο στοιχείο για να μπορέσουν να οργανώσουν τις… ροτόντες, ποιος θα κάτσει και που.