Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Προσκλητήριο Γάμου laser cut 5016 "Πάτρα" 2017

Το προσκλητήριο γάμου laser cut 5016 είναι ένα  προσκλητήριο τρίπτυχο σχεδιασμένο όλο δαντέλα σε λαχανί χρώμα.
Το προσκλητήριο γάμου 5016 είναι ένα τρίπτυχο προσκλητήριο πανέμορφο με μια υπέροχη δαντέλα στο σχεδιό του σε λαχανί χρώμα.
Εκτύπωση στην μία όψη του προσκλητηρίου με μια καρδιά και τα στοιχεία του γάμου.
Στο icinvitations έχουμε πάντα την δυνατότητα να διαλέξουμε κείμενα και γραμματοσειρές μέσα από μια εύκολη φόρμα παραγγελίας πού παρέχεται σε κάθε σχέδιο στην ιστοσελίδα μας.
Το προσκλητήριο γάμου 5016 είναι για γάμους με vintage θέμα και για όσους αγαπάνε το λαχανί χρώμα το οποίο μπορεί να συνδυαστεί πολύ όμορφα με πορτοκαλί και άσπρο.
Στο προσκλητήριο γάμου 5016 μπορούμε και να δημιουργήσουμε θέματα  για την διακόσμηση της δεξίωσης σας όπως Σουπλά,Ευχαριστήριες Κάρτες,Χωνάκια Ρυζιού,Δαχτυλίδι Πετσέτας,,Αρίθμηση Τραπεζιού,Μενού Δεξίωσης,Ετικέτα κρασιού κ.α. 
Έχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την διακόσμηση σας αλλά και αν κάτι δεν βρείτε σε εμάς θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να το κατασκευάσουμε.
   Λεπτομέρειες προσκλητηρίου:
Ιδιαίτερο τριπτυχο προσκλητήριο γάμου όλο δαντέλα, laser cut. Εκτύπωση στην μια όψη σε χαρτί 250 γραμμαρίων λευκού χρώματος Το προσκλητήριο παραδίδεται ολοκληρωμένο.
  • Διαστάσεις προσκλητηρίου:κλειστό 13x18,5 ανοικτό 38x18,5
  • Ελάχιστη Παραγγελία: 100 τεμάχια
  • Χρόνος Παράδοσης: 20-25 εργάσιμες ημέρες.
  • Δωρεάν Εκτύπωση
  • Δωρεάν Μεταφορικά
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%
Eπικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη τιμή, ανάλογα με την ποσότητα που θέλετε.