Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Προσκλητήριο Γάμου laser cut cw022 "Ρόδος" 2017

Το προσκλητήριο γάμου laser cut cw022 είναι ένα  προσκλητήριο  τυλιγμένο με τα φτερά ενός παγονιού  σε χρώμα σομόν.
Το παγόνι πτηνό από την αρχαία ελλάδα έγινε ένα προσκλητήριο γάμου με τεχνικές απίστευτης λεπτομέρειας και διακοσμείται με χρυσές καρδούλες (χρυσοτυπιά) σε σομόν χρώμα,το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό. 
Εκτύπωση στην μία όψη του προσκλητηρίου με μπορντούρα παγόνι και τα ονόματα των μελλόνυμφων με τα στοιχεία του γάμου.
Στο icinvitations έχουμε πάντα την δυνατότητα να διαλέξουμε κείμενα και γραμματοσειρές μέσα από μια εύκολη φόρμα παραγγελίας πού παρέχεται σε κάθε σχέδιο στην ιστοσελίδα μας.
Το προσκλητήριο γάμου cw022 είναι για γάμους που έχουν σομόν αποχρώσεις στην διακόσμησή τους και με χρυσές λεπτομέρειες στο νυφικό η στον στολισμό του κέντρου.
Στο προσκλητήριο γάμου cw022 μπορούμε και να δημιουργήσουμε θέματα  για την διακόσμηση της δεξίωσης σας όπως Σουπλά,Ευχαριστήριες Κάρτες,Χωνάκια Ρυζιού,Δαχτυλίδι Πετσέτας,,Αρίθμηση Τραπεζιού,Μενού Δεξίωσης,Ετικέτα κρασιού κ.α. 
Έχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την διακόσμηση σας αλλά και αν κάτι δεν βρείτε σε εμάς θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να το κατασκευάσουμε.
   Λεπτομέρειες προσκλητηρίου:
Ιδιαίτερο προσκλητήριο γάμου σε σομόν χρώμα,παγώνι φάκελος,laser cut. Εκτύπωση στην μια όψη σε χαρτί 250 γραμμαρίων ιριδίζον-χρυσαφί. Το προσκλητήριο παραδίδεται ολοκληρωμένο.
  • Διαστάσεις προσκλητηρίου: 12,5x18,5
  • Ελάχιστη Παραγγελία: 100 τεμάχια
  • Χρόνος Παράδοσης: 20-25 εργάσιμες ημέρες.
  • Δωρεάν Εκτύπωση
  • Δωρεάν Μεταφορικά
"το εσωτερικό της πρόσκλησης αλλάζει και διαμορφώνεται όπως το θέλετε εσείς"

Eπικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη τιμή, ανάλογα με την ποσότητα που θέλετε.