Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Προσκλητήριο Γάμου laser cut Vintage  MW5158 "Θεσσαλονίκη" 2017

Το προσκλητήριο γάμου laser cut mw5158 είναι ένα πολύ ιδιαίτερο προσκλητήριο γάμου με χαρακτηριστικά που το κάνουν πολύ ελκυστικό πλούσιο στη εμφάνιση και είναι για λάτρεις της πολυτέλειας και του Vintage.
Ανάγλυφες λεπτομέρειες με λουλουδάκια, διαμορφωμένο με ειδική κοπή (lasercut) και χρυσές ανταύγειες σε όλο το σχέδιο.Έχει για διακόσμηση  μια σατέν δαντέλα χρυσαφί χρώματος.
Η εκτύπωση στην μία όψη του προσκλητηρίου έχει μια χρυσή κορνίζα vintage και μέσα σε αυτή λουλούδια εποχής και πάνω στα λουλούδια είναι γραμμένα τα όνοματα των μελλόνυμφων.
Στην άλλη όψη του προσκλητηρίου υπάρχουν όλα τα στοιχεία γραμμένα και δύο χρυσές μπορντούρες 
Στο icinvitations έχουμε πάντα την δυνατότητα να διαλέξουμε κείμενα και γραμματοσειρές μέσα από μια εύκολη φόρμα πού παρέχεται σε κάθε σχέδιο μας στην ιστοσελίδα μας.
Άν ό γάμος σας κινείται σε ρυθμούς vintage και θέλουμε κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο που να εντυπωσιάζει το προσκλητήριο γάμου mw5158 είναι μία πολύ καλή επιλογή. 
Στο προσκλητήριο γάμου mw5158 μπορούμε και να δημιουργήσουμε θέματα  για την διακόσμηση της δεξίωσης σας όπως Σουπλά,Ευχαριστήριες Κάρτες,Χωνάκια Ρυζιού,Δαχτυλίδι Πετσέτας,,Αρίθμηση Τραπεζιού,Μενού Δεξίωσης,Ετικέτα κρασιού κ.α. 
Έχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την διακόσμηση σας αλλά και αν κάτι δεν βρείτε σε εμάς θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να το κατασκευάσουμε.