Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Icinvitations 2017

                                                   Rustic wedding invitations

Προσκλητήριο Γάμου Δαντέλα-Κράφτ Rustic gx088  2017

Προσκλητήριο γάμου Rustic τρίπτυχο σε γήινες αποχρώσεις του kraft,λευκού,καφέ και εκρού και μία εντυπωσιακή δαντέλα στην διακόσμησή του.
Εξ΄ολοκλήρου στο χέρι για να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ,με τα ονόματα των νεόνυμφων σε καρτελάκι.kraft χαρτί και η ανάγλυφη δαντέλα που εντυπωσιάζει, στην μέσα πλευρά του προσκλητηρίου είναι τα στοιχεία του γάμου τυπωμένα σε οικολογικό χαρτί.
Οι χρωματισμοί του προσκλητηρίου είναι kraft-λευκό-εκρού.Δαντέλα 15 εκατοστών πλάτος kraft χαρτί 300γρμ και οικολογικό χαρτί 250 γραμμαρίων εκρού χρώματος.Το συγκεκριμένο προσκλητήριο διαμορφώνεται και στον χρωματισμό που εσείς θα επιθυμούσατε όπως Λευκό,Ιβουάρ,Ροζ,Σομόν,Γκρι,Μπεζ,Ιριδίζον χρυσό και ασημί κ.α.
To Rustic style προέρχεται από τον παραδοσιακό αγροτικό πολιτισμό το οποίο εξελίχθηκε και αναπτύχθηκε με μοντέρνες τεχνικές τα τελευταία χρόνια.Το όμορφο και διαχρονικό προσκλητήριο γάμου gx088,είναι για ζευγάρια πού αγαπάνε το Rustic style,συνδυάζεται τέλεια με δαντέλα νυφικό και την διακόσμηση στην εκκλησία την διαμορφώνουμε ανάλογα με λινάτσα,ξύλο,δαντέλα κ.α
Για το προσκλητήριο γάμου Rustic gx088 μπορείτει να διαλέξετε για την διακόσμηση της δεξίωσης σας Σουπλά,Ευχαριστήριες Κάρτες,Χωνάκια Ρυζιού,Δαχτυλίδι Πετσέτας,,Αρίθμηση Τραπεζιού,Μενού Δεξίωσης,Ετικέτα κρασιού κ.α. 
Έχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την διακόσμηση σας αλλά και αν κάτι δεν βρείτε σε εμάς θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να το κατασκευάσουμε.

Λεπτομέρειες προσκλητηρίου:
Τρίπτυχο Προσκλητήριο γάμου. Εκτύπωση δύο όψεων σε οικολογικό χαρτί 240 γραμμαρίων εκρού χρώματος.
Το προσκλητήριο γάμου gx088 είναι σε Kraft χαρτί 300 γραμμαρίων και ανάγλυφη δαντέλα 15 εκατοστών πλάτος, δένεται με σπάγκο,.Συμπεριλαμβάνεται  φάκελος kraft 300 γραμμαρίων..Το προσκλητήριο παραδίδεται ολοκληρωμένο.
  • Διαστάσεις προσκλητηρίου: 15,5x15,5 κλειστό 15,5x34 ανοικτό
  • Ελάχιστη Παραγγελία: 70 τεμάχια
  • Δωρεάν Εκτύπωση
  • Χρόνος Παράδοσης: 20-25 εργάσιμες ημέρες.
Για παραγγελίες άνω των 100 τεμαχίων επικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη τιμή.