Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Προσκλητήριο Γάμου Glitter laser cut 0140 "Άγιος Νικόλαος Κολωνάκι" 2017


Το τρίπτυχο προσκλητήριο γάμου Glitter-laser cut  είναι ένα  προσκλητήριο  σε ροζ-χρυσό χρώμα.Η σχεδίασή του έχει λουλούδια και είναι πολύ εντυπωσιακό και όμορφο.
Το προσκλητήριο γάμου 0140 είναι για λαμπερούς γάμους, έχει το καταπληκτικό χρώμα του ροζ-χρυσού σε χαρτί γκλίτερ 250 γραμμαρίων.Εκτύπωση διπλής όψης σε χαρτί ιριδίζον ιβουάρ και χρώμα στο τύπωμα ροζ-χρυσό με τα ονόματα των νεόνυμφων στην μπροστά πλευρά και τα στοιχεία του γάμου στην άλλη πλευρά.
Στο icinvitations έχουμε πάντα την δυνατότητα να διαλέξουμε κείμενα και γραμματοσειρές μέσα από μια εύκολη φόρμα παραγγελίας πού παρέχεται σε κάθε σχέδιο στην ιστοσελίδα μας.
Το προσκλητήριο γάμου 0140 είναι για μοντέρνους γάμους για αυτούς που τους ενδιαφέρει η τελευταία λέξη της μόδας λόγω του χρώματος αλλά και της σχεδίασής του.
Στο προσκλητήριο γάμου 0140 μπορούμε και να δημιουργήσουμε θέματα  για την διακόσμηση της δεξίωσης σας όπως Σουπλά,Ευχαριστήριες Κάρτες,Χωνάκια Ρυζιού,Δαχτυλίδι Πετσέτας,,Αρίθμηση Τραπεζιού,Μενού Δεξίωσης,Ετικέτα κρασιού κ.α. 
Έχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την διακόσμηση σας αλλά και αν κάτι δεν βρείτε σε εμάς θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να το κατασκευάσουμε.
   Λεπτομέρειες προσκλητηρίου:
Ιδιαίτερο προσκλητήριο γάμου τρίπτυχο πολυτελείας, glitter-laser cut. Εκτύπωση στην μια όψη σε χαρτί 250 γραμμαρίων σε ιριδίζονΤο προσκλητήριο παραδίδεται ολοκληρωμένο.Στολίζεται με μια σατέν κορδέλα λευκού χρώματος 2,5 εκατοστών.
  • Διαστάσεις προσκλητηρίου:κλειστό 12,5x18,5 Ανοικτό :26x18,5
  • Ελάχιστη Παραγγελία: 100 τεμάχια
  • Χρόνος Παράδοσης: 15-20 εργάσιμες ημέρες.
  • Δωρεάν Εκτύπωση
  • Δωρεάν Μεταφορικά
  • 6 Χρώματα Χρυσό,Ροζ,Ροζ Χρυσό,Σαμπανί,Ασημί,Μαύρο